Besøg vingården

Skærsøgaard Vin er den første danske autoriserede vingård, og er beliggende i Dons ved Kolding. Vingården ejes af Sven Moesgaard, der er vinbonde og vinmager. Derudover er der også Arne, Katharina, Benjamin, Mark, Anders og Hans plus 100 frivillige drueplukkere i høstsæsonen. Der dyrkes godt 21.500 vinstokke på friland på ca. 7 hektar.

Skærsøgaard Vin bærer præg af dansk sommer med lyse nætter, langsom aromatisk afmodning af druerne og klassisk håndværksmæssig kvalitets-fremstilling af vinen. De fleste af Skærsøgaards vine har opnået ros samt medaljer ved det årlige EU-regulerede Danske Vinskue siden 2001. Desuden har vinene fra årgang 2006 opnået 62 prestigerige internationale udmærkelser.

Arrangement for enkeltpersoner

Den første onsdag i april, maj, juni, september, oktober og november måned fra kl.19.00 er der besøg for private. Ved et besøg kan du bl.a. opleve:

  • Hør historien om Skærsøgaard vin
  • Foredrag om vinproduktion
  • Besøg i vinmarken (såfremt det ikke er blevet mørkt!)
  • Smagning af fire udvalgte vine

Varighed: Ca. 2½ time. Forhåndstilmelding nødvendig senest to dage før til info@dansk-vin.dk.

Pris 150 kr. per person.
Kun Mobilpay eller kontant betaling - ikke dankort eller kreditkort.

Arrangement for grupper

20-90 personer

Kun efter aftale, kun hverdage (primært aften) - se kontakt nederst på denne side. Oplev en veldrevet dansk vingård indefra. Smag på de præmierede vine fra Skærsøgård. Køb vin med hjem - den ultimative gave til enhver vininteresseret.

Vi modtager grupper af enhver størrelse - dog maks. 90 personer. Det er ikke muligt for os at arrangere spisning med en rundvisning.

Et gruppebesøg på Skærsøgaard varer typisk 2½ time og består af:

  • Rundvisning på vinmarkerne (hvis der stadig er daglys)
  • Fremvisning af produktionsfaciliteterne
  • En fortælling om vinproduktionen på Skærsøgaard og i Danmark, vinfremstilling
  • Smagning af fire af Skærsøgaards vine

For dette forløb beregner vi os et honorar på 150 kr. pr. person (dog minimum 3000 kr.hvis gruppen er færre end 20 pers.). Hvis man ønsker at smage flere vine, betales yderligere pr. åbnet flaske.