Rosé 2020

DKK 200.00

Regionalvin fra Jylland (BGB), 75 cl. 11,5 % vol. Druesorter – Cabernet Cortis, Rondo og Leon Millot.Tør frugtfyldt med en naturlig restsødme på 8 g/l
BGB (Beskyttet Geografisk Betegnelse)

Indeholder konserveringsmiddel: Sulfitter

100 på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

  • Vinbladet.dk 2021: Frisk og sødmefuld hindbærnæse med god tyngde, pæn lille mineralitet og med afdæmpet krydderi. Lettere parfumeret aromaprofil. Kølig mundfrugt med samme bærtoner som i næsen og med potent frugtsyre. Velstruktureret med et nydeligt nordisk præg. Læskende, velkrydret og letdrikkelig. God styrke og tiltalende saftighed. 88 |(Meget god)
  • Flaskehalsen.dk 2021: ★★★★★★ | 92 Pts. |Dansk vin imponerer mig gang på gang, og det er særligt de friskeste af hvidvinene, der sammen med velskabte bobler overrumpler. Skærsøgaard er en af de ældste og mest velbevandrede danske vingårde, når det kommer til at kvalitetsvin, og det bliver også vist flot frem i denne rosé på tre af de rødvinsdruer, der også fungerer godt herhjemme. I denne vin fra Kolding-egnen er der sommerlig friskhed og en god frugtig dybde, der også gør den relevant i efterårsmånederne. Skærsøgaard har skabt en rosé med solid bund og livlig top, der smager fantastisk, og som på samme tid formår at smage af rosévin, som vi danskere bedst kan lide det, samtidig med at den har sin egen personlighed og danske stil.