Hvidvin

Solaris Classic Hvidvin

Skærsøgaards hvidvin er præget af en frisk duft af blomster, hyld, æble og citrus. Vinen bærer en tilpas frugtsyre og har ofte en minimal restsødme, og er beregnet til at blive drukket unge.

Skærsøgaards Hvidvine laves ofte på enkeltdruer og har vundet 25 medaljer. Vinen er kategoriseret som Regionalvin fra Jylland.

  • 150,- kr
  • Regionalvin fra Jylland. 11% vol.

Orion Classic 2017

Orion Classic 2017. UDSOLGT fra vingården

Regionalvin Jylland 75 cl. 11 % vol. Tør og mild hvidvin. Naturlig restsødme 3g/l. Druesort – Orion.

Vinbladet 2018:  Meget ren, diskret duft. Frisk, sprød smag, tør med eminent syre i eftersmagen

  • Flaske: 150 kr.
  • Regionalvin fra Jylland. 11 % vol.

Souvignier Gris 2017

Souvignier Gris 2017      UDSOLGT                                                   
Regionalvin Jylland.  75 cl. 11 % vol.
Tør, aromatisk og mild vin. Restsødme 3g/L. Druesort – Souvignier Gris.
5 af 5 stjerner: Vinavisen 2018
: For de fleste er det ikke længere en overraskelse, at der laves vin i Danmark. Det er heller ikke en overraskelse, at nogle af vinene smager rigtig godt - især hvidvinene og de mousserende vine. Men det er overraskende, at man herhjemme kan fremstille så lækker og delikat en hvidvin som denne. Der er intens citrus i både duft og smag, men også strejf af kærlighedsfrugt og en behagelig fedme, der gør, at vinen bliver hængende længe i munden med alle sine liflige og friske noter. Det er en vin, der kalder på fisk og skaldyr - og en vin med et relativt lavt alkoholindhold, hvilket gør den velegnet til frokost. Prisen fejler heller intet - vinens kvalitet lever fuldt ud op til udenlandske hvidvine til samme pris.

Vinbladet 2018: Spændende duft, let eksotisk, æble og fersken. Let cremet smag, fyldig med knivskarp, rensende syre i eftersmagen sammen med ren frugt .90

 

Kontaktinformation
footericon kontakt

Åbningstider
footericon aabningstider

Print
footericon print