Skærsøgaard “Bag-selv jule-cookies”

DKK 449.00

Skærsøgaards bag-selv jule-cookies består af de tørre ingredienser til småkagerne sammen med en flaske Brandy XO og en flaske Æbleau.
Pakken kan nu købes i vores gårdbutik og på vores webshop med 24 % rabat så prisen er 449 kr.
Vores Æbleau er en dessertvin som har en Intens duft af æbler som komplimenteres godt med et Calvados-lignende fadpræg fra den 7 år lange fadlagring. smagen er ligeså intens af æblemost og afrundes af sødmefuld velsmag.   
Vores Brandy XO har lagt på fad i 10 og duften domineres i høj grad af karamel og røg. Smagen er varm afbalanceret og harmonisk.
Igen i eftersmagen fornemmer man karamellen som det primære i den lange og behagelig afslutning.
Der skal bruges ca. ⅓ af en af flaskerne til opskriften, så der er stadig rigelig smagsprøver efter bagningen. Begge produkter får deres gode smage frem i småkagerne, så valget træffes måske bedst ud fra en lille smagsprøve.    

Brandy XO
Dansk Brandy 35 cl. 40 % vol. Fremstillet af Skærsøgaard’s druer
Destilleret og modnet på små egetræsfade i 10 år.
Nummeret kun 436 flasker.

Økologisk Æbleau 2013
Økologisk Æble-hedvin 50 cl. 17% vol. Fremstillet af danske æbler. Gæret til cider – destilleret og modnet på egetræsfade som calva i ca.12 måneder. Derefter blandet med frisk æble-råmost og modnet yderligere 14 md. på egefade. Drikkes som dessertvin v. stuetemperatur, eller afkølet som aperitif.
Ikke finfiltreret.

De tørre ingredienser til småkager som er vedlagt i pakken sammen med en opskrift: Sukker, Brun farin, Hvedemel, Salt, Bagepulver, Chokoladechips

 

 

På lager