Hedvin

Hedvin

Fuldmodne druer gæres efter afstilkning og gæringen standses med restsødme ved at tilsætte
Skærsøgaards egen Brandy. Macerationstiden og den efterfølgende lagring i små Barriques efter pres er
lang.

Vinene er præget af sekundære noter af rosin, figen, sveske og daddel og står rigtig godt til ostebordet eller
til ris a la mande.

Vinene har opnået adskillige guldmedaljer.

  • 250,- kr

HEDVIN 2010

Dansk Hedvin 50 cl. 20 % vol. Druesorter – Rondo, Regent, Leon Millot og Cabernet Cortis
Modnet på egefad i 24 måneder – Restsødme 88g/l. God til ostebordet.
Guldmedalje – International Spirit Award 2013.

Guldmedalje - Copenhagen Wine Show 2013
5 af 5 stjerner: Vinavisen 2013: Denne hedvin dufter som en let portvin, men der er intet portvins-agtigt over smagen. Den har sødme, men også tilpas tørhed og en fin smag af blå druer. Den er ualmindelig lækker. Nyd den let afkølet til milde oste.

 

 

  • 250,- kr

HEDVIN 2011

Dansk Hedvin 50 cl. 20 % vol. Druesorter – Rondo, Regent, Leon Millot og Cabernet Cortis
Modnet på egefad i 36 måneder – Restsødme 85g/l. God til ostebordet.
International Guldmedalje – Cuvé 2016, Tjekiet

Pokal - bedste danske hedvin - Dansk Vinshow 2016

 

 

 

Kontaktinformation
footericon kontakt

Åbningstider
footericon aabningstider

Print
footericon print