Frugtvin

Calva PaereSolbaer CremeSolbaer Honning dramSolbaer LikoerFrugtvin Æbleau Sølv

Af æbler fremstilles Skærsøgaard’s kendte æblehedvin Æbleau, som er båret af både æblets syre, æblets sødme og kærnehusets nøddesmag. Alt konserveret i 17 % alkohol fra fadlagret calva, og efterfølgende fadmodnet. Æbleau er ikke tilsat sulfit og har lang holdbarhed – også efter åbning.

Mousserende cider fremstillet efter samme traditionelle metode som normale mousserende vine, men med et ekstraordinært højt flasketryk og med anvendelse af Æbleau som likør ved den afsluttende degorgering Likører af solbær. Kirsebærhedvin af Stevnskirsebær med ekstraordinær intensitet.

  • 150,- kr

ÆBLEAU

Æble-hedvin 50 cl. 17% vol. Fremstillet af danske æbler. Gæret til cider – destilleret
og modnet på egetræsfade som Calva i ca.12 måneder. Derefter blandet med frisk æble-
råmost og modnet yderligere 14 md. på egefade. Drikkes som dessertvin v. stuetemperatur,
eller afkølet som aperitif. 5 af 5 stjerner: Vinavisen 2011: ”Dette er en ualmindelig lækker hedvin
fremstillet på Danske æbler. Den har en liflig duft af modne æbler og kvæde og en meget lang og
sommerlig æblesmag. Den har en dejlig sødme – prøv den til ostebordet og især til blåskimmelost – eller til en sød dessert.”International Guldmedalje og Trofæ China Wine Award 2012.
Sølvmedalje - Copenhagen Wine Show 2013
BØRSEN: 5 stjerner 2013:REN MED FLOT DYBDE OG RENHED "Intens duft af æble, kompleks med en fin syre og moden frugt.Smagen er ren med flot dybde og renhed. Der er et elegant fadpræg, som ikke dominerer, men bare lige hæver og understøtter æblesmagen, som hænger dejligt længe i munden."
BT: 5 stjerner, 2013: "Lækker hedvin i mild Calva-stil, flot harmoni mellem frisk sommer æblesmag og behagelig vanilje og karamelsødme, lidt valnødder og strejf af egetræstoast."
Guldmedalje og årets frugtvin - International Food Contest 2015, Danmark

  • 200,- kr

DONS CALVA (Æblefadbrændevin)

Dansk fadlagret æblebrændevin 35cl. 41% vol. Fremstillet af æblesorterne Pigeon
og Ingrid Marie, Destilleret og modnet på egetræsfade i 5 år
5 af 5 stjerner Vinavisen 2013: Denne calva kan Skærsøgaard godt være stolt af. Den er stærk men også
fuld af god æblesmag med et tilpas strejf af eg. Den er sagen til en kølig sommeraften på terrassen.
Guldmedalje – International Spirit Award 2015

  • 200,- kr

DONS CALVA af PÆRE (Pærefadbrændevin)

Dansk fadlagret pærebrændevin 35cl. 43% vol.
Fremstillet af pæresorterne Concorde og Lucas, Destilleret og modnet på egetræsfade i 4 år
Sølvmedalje – International Spirit Award 2013
Vinavisen 2013: Vinavisen 2014: En dejlig calva med en vis fedme, der får smagen af modne
frugter til at holde rigtig længe. Eftersmagen slutter med en lille sødme.

  • 150,- kr

DONS ÆBLECIDER med Solbær-Creme (som KIR)

Mousserende æblevin. 75 cl, 8,5% vol. Halvtør. Méthode traditionelle
Traditionelt håndfremstillet og tilsat egen honningsødet Solbærcreme som likør.
5 af 5 stjerner: Vinavisen 2012

  • 150,- kr

KIRSEBÆR HEDVIN

Kirsebær-hedvin 50 cl. 17,5% vol.
Fremstillet af danske Stevns kirsebær. Forstærket med egen kirsebærdestillat og alkohol.
Lagret på egefade og luftede glasballoner i1½ år. Restsødme 90 g/l, syrefast med stensmag.
5 af 5 stjerner: Vinavisen 2015: En helt fantastisk hedvin af danske Stevns kirsebær og forstærket med vingårdens eget kirsebærdestillat. Det er en ren og intens kirsebærsmag, der fylder munden og bliver hængende rigtig længe. Vinen har modnet på egetræsfade, hvilket giver den rygrad og struktur ud over den gode frugt. Man fornemmer virkelig, at der er kælet for detaljerne.
Bronzemedalje, Dansk forum for frugtvin 2015

International dobbelt-guldmedalje, China wine and spirit award 2015, Hong Kong

Guldmedalje - International Food Contest 2015, Danmark

  • 100,- kr

RØNNEBÆRSNAPS

Mild kryddersnaps til jul og højtider, 35 cl, 40% vol.
Aromatisk snaps trukket i 2 måneder på modne rønnebær med hele stænger af kanel, vanilje
og stjerne anis. Siden er halvdelen lagret på egefade, halvdelen på stålfad. Der er anvendt
½ kg rønnebær/l snaps, som siden er tilsmagt med eget fadlagret æble- og solbær destillat.

  • 200,- kr

SOLBÆR CREME

Destilleret dansk solbærvin 50 cl, 20% vol. - til KIR som Creme de Cassis
Opblødt i solbær, klaret og mættet med dansk honning til 400 g restsødme
Sølvmedalje og Årets Frugtvin, Dansk forum for Frugtvin 2013
5 af 5 stjerner: Vinavisen 2013: Her har vi den ene af vinder-frugtvinene fra det netop afholdte frugtvin skue. Den er meget lækker, har en intens solbærsmag og anbefales som ingrediens i kir. Det er den bestemt også velegnet til - nøjagtig som en fransk Crème de Cassis. Men prøv også at skænke et lille glas af solbær-vinen godt afkølet.

  • 200,- kr

SOLBÆR HONNING DRAM

Blød brændevin. Destilleret dansk solbærvin 50 cl, 40% vol.
Piftet med 10% dansk honning og 1% solbærlikør.

  • 200,- kr

SOLBÆR LIKØR

Destilleret dansk solbærvin 50 cl, 30% vol.
Opblødt i solbær, klaret og sødet med dansk honning til 200 g restsødme

.Kontaktinformation
footericon kontakt

Åbningstider
footericon aabningstider

Print
footericon print