Dessertvin

dessertvin Sweet Ice

Skærsøgaard fremstiller afhængigt af årets sommer og druernes modning 3 typer af søde dessertvine:


Sweet Ice presset af frosne druer med en pæn restsødme og tropiske noter.


Sweet Blue, i år hvor vinene delvist har fået ædelråd. Dette giver vinene en kraftig restsødme og kompleks
struktur.

Sweet Gold i år hvor der er udpræget ædelråd, som give tykke vine med overvældende restsødme og
kompleksitet.

Skærsøgaards Dessertvine laves ofte på enkeltdruer og har vundet 10 medaljer. Vinen er kategoriseret som
Regionalvin fra Jylland.

  • 400,- kr
  • Regionalvin fra Jylland. 12% vol

SWEET BLUE 2016

SWEET BLUE 2016. 
Regionalvin fra Jylland 37,5 cl. 12% vol. Druesorter: Solaris og Souvignier gris. Fremstillet af overmodne druer hvor hovedparten har ædelråd, restsødme 100 g/l.

Vinavisen 2017: 

Sweet Blue, Skærsøgaard Vin, Regional vin fra Jylland, Danmark, 2016, lav alkohol (12%) 400 kr., Skærsøgaard Vin Modne citrusfrugter og melon præger duften af denne liflige søde hvidvin. Smagen er sød med ikke tung og sliksød, men derimod let og elegant og med en lang aromatisk eftersmag. Det er forår på flaske. Nyd vinen til en let dessert eller kage - fx med nougat eller syltede frugter.
  • 400,- kr

SWEET ICE 2013

Regionalvin fra Jylland 37,5 cl. 10,5% vol. Druesort: Madeleine Angevine. Presset på frosne druer, restsødme 75 g/l.
5 af 5 stjerner: Vinavisen 2014: Denne vin er presset på frosne druer af sorterne Madeleine Angevine og Solaris. Det er en liflig og sød - men ikke sliksød - vin. Den har en fin og aromatisk honningduft og en delikat frugtsmag med tilpas syre. Nyd den ikke al for kold - det går ud over alle de fine smagsnuancer. Vinen er sagen til en let og halvsød bærdessert.

  • 400,- kr

SWEET ICE 2014

Regionalvin fra Jylland 37,5 cl. 11,5% vol. Druesorter: Madeleine Angevine, Solaris og Orion.
Presset på frosne druer, restsødme 70 g/l.

Kontaktinformation
footericon kontakt

Åbningstider
footericon aabningstider

Print
footericon print