Brændevin

Sven Moesgaard 58

Skærsøgaard har siden 2006 fremstillet destillater af både druer og frugt, med og uden fadlagring.
Vinene fremstilles ved mikrodestillation i et professionelt tysk udstyr med en 255 l kobberpotte.

Der laves følgende typer:
Druebrændevin, som er et blankt ”grappa”-agtigt destillat af rødvinsskallerne fra vinproduktionen uden
fadlagring. Flaskerne er indlagt en dekorativ vinkvist.

Brandy som er et fadlagret druedestillat med 6 års fadlagring. Denne fremstilles ud over den normale
alkoholkoncentration på 40% også som en specialitet på 62% - ”cask strenght”.
Calva (Æblefadbrændevin) som er et 100% dansk fadlagret æble- eller pæredestillat af høj kvalitet.
Solbær Honning dram, som er et koncentreret solbærdestillat med honningsødme.
Rønnebærsnaps – som er en kryddersnaps.

DruebrændevinCalva PaereSolbaer Honning dramBrændevin Brandy

  • 250,- kr

BRANDY

Dansk Brandy 35 cl. 40 % vol. - Fremstillet af Skærsøgaard’s druer
Destilleret og modnet på små egetræsfade i 8 år
Pokal – Copenhagen Wine Show 2012: Bedste destillat af druevin. Pokal og sølvmedalje 2013
5 af 5 stjerner: Vinavisen 2012: ”Dette er en meget lækker brandy, fremstillet på druer og modnet
på egetræsfade. Den har stor fylde, er både dyb og bred i smagen og har noter af modne druer, vanilje
og eg samt et strejf af karamel. Prøv den til kaffen.”

  • 400,- kr

BRANDY 2007 Cask strength (62% vol)

Dansk Brandy 35 cl. 62 % vol. - Fremstillet af Skærsøgaard’s druer. Destilleret og modnet på
små egetræsfade i 8 år. Intensiv. Limited edition.

Guldmedalje - International spirit Award 2016

Vinbladet 2017: Røget duft, masser med frugt, stærk, pirre i næsen. Meget stærk, river i mundhulen, samtidig cremet med lang, cremet og kras frugtagtig eftersmag. En rigtig maveknuser. |91 

Dansk 5 års ROM
  • Flaske: 200 kr.

Dansk 5 års ROM

Mørk fadlagret rom af caribisk melasse og rørsukker. 5 år på barrique. 35 cl, 46% vol

  • 200,- kr

DON CALVA

Dansk fadlagret æblebrændevin 35cl. 41% vol. Fremstillet af æblesorterne Pigeon
og Ingrid Marie, Destilleret og modnet på egetræsfade i 5 år
5 af 5 stjerner Vinavisen 2013: Denne calva kan Skærsøgaard godt være stolt af. Den er stærk men også
fuld af god æblesmag med et tilpas strejf af eg. Den er sagen til en kølig sommeraften på terrassen.
Guldmedalje – International Spirit Award 2015

 
  • 200,- kr

DON CALVA af PÆRE

Dansk fadlagret pærebrændevin 35cl. 43% vol.
Fremstillet af pæresorterne Concorde og Lucas, Destilleret og modnet på egetræsfade i 4 år
Sølvmedalje – International Spirit Award 2013
Vinavisen 2013:Vinavisen 2014: En dejlig calva med en vis fedme, der får smagen af modne
frugter til at holde rigtig længe. Eftersmagen slutter med en lille sødme.

 
  • 250,- kr

DRUEBRÆNDEVIN MED VINKVIST

Dansk Druebrændevin 35 cl. 40 % vol. Micro destillat af pressekagen fra Rondo
Blød og grappaagtig aromatisk smag med tiltagende farve fra vinkvist
Pokal – Copenhagen Wine Show 2012: Bedste destillat af pressedruer.

  • 100,- kr

RØNNEBÆRSNAPS

Mild kryddersnaps til jul og højtider, 35 cl, 40% vol.
Aromatisk snaps trukket i 2 måneder på modne rønnebær med hele stænger af kanel, vanilje
og stjerne anis. Siden er halvdelen lagret på egefade, halvdelen på stålfad. Der er anvendt
½ kg rønnebær/l snaps, som siden er tilsmagt med eget fadlagret æble- og solbær destillat.

 
  • 200,- kr

SOLBÆR HONING DRAM

Blød brændevin. Destilleret dansk solbærvin 50 cl, 40% vol.
Piftet med 10% dansk honning og 1% solbærlikør.

 

  • Flaske: 200 kr.

Solbær Rom

50 cl, 26% vol. Solbær trukket i dansk Rom. Honningsødet med 100 g sødme/l og fadlagret i 5 år.

.Kontaktinformation
footericon kontakt

Åbningstider
footericon aabningstider

Print
footericon print